Taller de cuina romana

Aquest taller consistia en ensenyar que menjaven els romans, quins aliments feien servir freqüentment, d'on els treien... I també els hi vàrem ensenyar algunes de les receptes més típiques.

 

Informació: 

 

-Lloc: Obrador del Museu de l'Estampació de Premià de Mar

-Dia: 3 de Novembre del 2012

-Hora: 11h-12h

*Places limitades

 

Materials que vàrem fer servir: 

 

-Pa de demostració: Farina, aigua i civada per fer la massa del pa


-Hidromel: Mel i Aigua


-rum: Anxoves, oli, herbes aromàtiques (menta), pebre i olives negres sense pinyol.


-Ous de guatlla:cumí, sal i ous de guatlla

 

Procediment:


Al principi vam fer una petita explicació per introduïr el tema del menjar, 

amb l'ajuda d'un mapa fet per nosaltres vam explicar els aliments que més consumien els romans i d'on provenien la majoria, després vam explicar els plats que més menjaven i les costums principals a l'hora de mejar i acabada l'explicació vam preparar en conjunt aquests. 

   

Observacions:

 

L'activitat va sortir prou bé, els nens estaven entretinguts i van sortir contents junt amb els seus pares, vàrem controlar el temps i no ens va faltar ni sobrar ni un minut.

 

També vam haver d'adaptar el taller i les explicacions, ja que eren nens petits i al mateix temps gent de la nostra edat. 

 

Comentarios: 1
  • #1

    Margalida Capellà Soler (lunes, 22 julio 2013)

    FELICITER, discipulae!
    Tot esforç té la seva recompensa i ara tots podrem gaudir de la vostra feina!
    L'ENHORABONA!