JUSTIFICACIÓ :

Nosaltres, a l'hora de triar el nostre treball de recerca de segon de batxillerat, teníem molt clar que volíem seguir amb la investigació engegada a 4t d'ESO sobre els jaciments romans del Baix Maresme, però se'ns va acudir que seria encara millor, per donar  a conèixer  els jaciments que van deixar els romans fa segles a la nostra comarca, dinamitzar-los. Aquest és, doncs, el principal objectiu del nostre treball. Volem que tothom sàpiga que té magnífics jaciments romans a la vora de casa i que estan esperant que algú els visiti.

 

En el nostre projecte de recerca de quart,  vàrem localitzar  els jaciments que hi havia al Maresme en un Googlemaps encara que a la llista de “Jaciments romans del Maresme ” tant sols s’incloïa  Torre Llauder a Mataró i la vil.la de Can Sent-romà a Tiana.

 

No n'hi ha prou en Donar a conèixer els jaciments, creiem que cal despertar un interès en gent de tota mena, nens, adolescents i adults, mitjançant activitats culturals que siguin divertides i també siguin didàctiques, on hi puguin aprendre cultura romana i no sigui tan avorrit com podria ser a l'escola o una visita guiada "tostón".

 

OBJECTIU: Dinamitzar els jaciments perquè la gent vagi a veure'ls. I alhora aquest treball en format web pretén ser com una audioguia per tal que la gent trobi amb el seu dispositiu mòbil la informació que necessiti, fins i tot, in situ.

 

PUNT DE PARTIDA:

      (Clica damunt la imatge i consulta el nostre Projecte de recerca de quart)

 

Jaciements romans al Maresme
Jaciements romans al Maresme
Comentarios: 1
  • #1

    Margalida Capellà Soler (lunes, 22 julio 2013)

    FELICITER, discipulae!
    Tot esforç té la seva recompensa i ara tots podrem gaudir de la vostra feina!
    L'ENHORABONA!